Při vytváření nové košové položky je možné rovnou naskladnit libovolné množství kusů. Pokud uživatel vyplní 0 kusů, pak není vytvořen žádný naskladňovací pohyb.
Skladové pohyby ReUse předmětů lze nyní smazat v modulu Sklad a Obchod.
Program umožňuje editaci kódu sazby i smazání celé sazby. Pokud je sazba již použita u některého z předmětů, je uživatel varován a informován o počtu předmětů, kterých se změna dotýká a vyzván k potvrzení smazání nebo editace kódu sazby.
Do menu Reuse přidán číselník Subjekty a číselník Kontakty.
V přehledu prodaných předmětů je možno vytisknout skladovou výdejku vybraného prodeje přímo z horního přehledu (tzn. není třeba hledat odpovídající doklad ve spodní části přehledu, který v případě košovek může obsahovat desítky záznamů).
Změněno
Tlačítko Změnit kód ve formuláři editace předmětu nyní nevyvolává dialog pro načtení nového kódu, ale povolí editaci ve formuláři. Uživatel je dotázán, jestli chce opravdu editovat kód již existující položky. Ve formuláři pro založení nového předmětu se toto tlačítko nezobrazuje vůbec a editace je automaticky povolena.
Tlačítko pro migraci dat ze staré verze je nově v menu u seznamu Reuse center a je zobrazováno při aktivaci servisního zásahu. Migrace je rozdělena do tří očíslovaných kroků:
1. migrace samotných dat
2. migrace obrázků - vzhledem k časové náročnosti lze kdykoliv tuto část přerušit a pokračovat v ní později
3. po ověření správného převodu dat deaktivace služby tabidoo a tím vyřazení staré verze mimo provoz
Pokud jsou odstraněny prodeje u již vyprodané nekošové položky, pak tato položka zmizí i ze seznamu prodaných předmětů.
Cena i sazba jsou nově nepovinné položky.
U předmětu bez stanovené ceny je možno cenu stanovit v okamžiku prodeje. Pokud tak není učiněno, prodejní doklad je vystaven s nulovou cenou.
Původní verze modulu ReUse je v menu zobrazena jako ReUse (tabidoo) a je zobrazována jen jeho stávajícím uživatelům. Po přechodu na novou verzi modulu je původní možné zobrazit po zaškrtnutí v Nastavení->ReUse->Globální nastavení->V hlavní nabídce zobrazit záložku původního modulu reuse.
Pokud došlo k migraci dat ze starého do nového modulu, je na záložkách starého modulu u výběru ReUse centra zobrazeno před jeho názvem MIGROVÁNO.